ΤΟ BRUNCH ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: COOKOO RESTAURANT!

by Ευγενία Ευθυμιάδου

Σάββατο πρωί, η κλασική σαλονικιώτικη βόλτα  με φίλους στην αγορά κανονίστηκε ήδη. Δεν θα πάμε και κάπου να καθίσουμε, να πούμε τα νέα μας; Θα πάμε! Πρόσφατα λοιπόν, σε μία τέτοια βόλτα, ανακαλύψατε τον κατάλληλο  χώρο για  σαββατιάτικo  Brunch και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Είναι το Cookoo Restaurant, ένας ζεστός, φιλόξενος χώρος με ευγενικούς ανθρώπους και πεντανόστιμα πιάτα πρωϊνού.

Το εστιατόριο Cookoo, βρίσκεται σε ένα από τα πιο ωραία και ιστορικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και δίπλα στα Λαδάδικα.

Το Σάββατο λοιπόν, που το Cookoo  έχει το Brunch του, δοκιμάσαμε αυγά ποσέ  σε αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα Hollandaise που συνοδεύονται από τσιπς φρέσκιας πατάτας και πράσινη σαλάτα. Γεύση υπέροχη, η σάλτσα βελούδινη και τα αυγά ζουμερά.

Επίσης δοκιμάσαμε αυγά με κατίκι δομοκού, ξεροψημένο μπέικον σε φρυγανισμένη τσιαπάτα που συνοδεύονταν από φρεσκοψημμένα τσιπς πατάτας, επίσης πολύ γευστικό και προσεγμένα στημένο πιάτο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μας.
Κλείσαμε το γεύμα μας με  γευστικές pancakes Chocolate & berries madness, συνδυάζοντάς τις με ένα δροσερό strawberry oatmeal breakfast smoothie! Το ιδανικότερο κλείσιμο για ένα brunch!
Αυτό που σκεφτόμασταν και συζητούσαμε φεύγοντας, είναι ότι το Cookoo μπορεί να γίνει ένα αγαπημένο meeting place καθώς δημιουργεί ένα περιβάλλον γευστικών απολαύσεων καi  συνδυάζει πολυτέλεια με χαλαρότητα  αλλά και άψογη εξυπηρέτηση με φιλική “comfort” διάθεση. Επισκεφτείτε το και θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μας!
Επιπλέον το Cookoo, προτείνει μεσογειακά πιάτα με εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες καθώς και επιλεγμένες προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Επιφυλασσόμαστε για επόμενη επίσκεψη να μεταφέρουμε γεύσεις και εικόνες και από το υπόλοιπο μενού.

To Cookoo  βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου Mediterranean Palace, έχει όμως δικό του ξεχωριστό χώρο και τη δική του προσωπικότητα. Σας περιμένει να το γνωρίσετε και να το βάλετε στο πλάνο του σαββατιάτικού σας Brunch!

Μάθετε περισσότερα ακολουθώντας το Cookoo στα social media και στην ιστοσελίδα του.

Άποψη/Φωτογραφίες: Ευγενία Ευθυμιάδου/ thess_del_food

You may also like

Leave a Comment