Ένας πλούσιος μπουφές στήθηκε για να υποδεχτεί τους καλεσμένους!
Τα πιάτα είχαν έντονα παραδοσιακά στοιχεία όπως χειροποίητα παραδοσιακά φύλλα στις πίτες αλλά και στοιχεία από διάφορες κουζίνες όπως ντοματόριζο με εβραϊκές ρίζες αλλά και χειροποίητο κους κους!
Ταξιδέψαμε όμως και σε κουζίνες της Ανατολής! Ένας από τους εκπροσώπους της Ανατολής και το χειροποίητο κους κους που σε ικανοποιούσε με τη γεμάτη γεύση του και την επίγευση της τρούφας!Επίσης απολαύσαμε τα Spring Rolls με λαχανικά! Ελαφρύ, εξαιρετικό ψήσιμο και ντελικάτη γεύση!
Τα αδέρφια Δαμάσκιου, Μίλτος και Γιώργος, ιδιοκτήτες του ομώνυμου Οινοποιείου ήταν πάντα δίπλα μας με την καλή τους διάθεση και το χαμόγελό τους να μας φροντίζουν σερβίροντάς μας, τα υπέροχα κρασιά τους!
Για τις μπρουσκέτες σολωμού επιλέξαμε τον λευκό κρασί “Βασιλιάς για μια μέρα” από το Οινοποιείο Δαμάσκιος! Στο μονοποικιλιακό Chardonnay “Βασιλιάς για μια μέρα” βρήκαμε όλα τα φρουτώδη και ανθικά αρώματα που ταιριάζουν στο πιάτο αυτό!
Χρώματα και γεύσεις παντού!!!
Ευγενία Ευθυμιάδου /thess_del_food