Θαλασσινό τραπέζι στη Μπουκαδούρα, Ακτή Ελιάς

by Ευγενία
Στη βραβευμένη Μπουκαδούρα, στην Ακτή Ελιάς η αγαπημένη μας Γιώτα Κουφαδάκη εδώ και πολλά χρόνια μαγειρεύει με αγάπη και αυθεντικότητα, μεταμορφώνοντας τις τοπικές πρώτες ύλες σε πιάτα με πλούσιες γεύσεις, ενθουσιάζοντας τον κάθε επισκέπτη. 

Δοκιμάσαμε γεύσεις γεμάτες θαλασσινή αύρα όπως σουπιές, καλαμάρι στα κάρβουνα, μυδοπίλαφο, σαρδέλες ψητές, μελιτζάνα καπνιστή με φέτα, σκουμπρί καπνιστό. 

Ήταν όλα μαγειρεμένα άριστα και το παιχνίδισμα των αρωμάτων από κάθε μπαχαρικό δεν μπόρεσε να αφήσει ασυγκίνητους τους ουρανίσκους μας, έτσι δώσαμε υπόσχεση να επιστρέψουμε σύντομα.

Η τοποθεσία του εστιατορίου πραγματικά φανταστική μια και απολαμβάνεις το γεύμα σου κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Η κ. Γιώτα, μια αρχόντισσα της κουζίνας, μας υπενθύμισε με τα πιάτα της το λόγο που η ελληνική μεσογειακή κουζίνα χαρακτηρίζεται ως μοναδική και αξεπέραστη γευστικά!

Μπουκαδούρα Μπουκαδούρα, Ακτή Ελιάς
Κάντε κράτηση και ζήστε την εμπειρία,
Τηλ. 694 454 7239

You may also like

Leave a Comment