Συναντηθήκαμε στο Εστιατόριο Extravaganza, όπου και δοκιμάσαμε το νέο μενού από τα χέρια του
ταλαντούχου chef Αντώνη Μουστάκη και την υπέροχη ομάδα του!
Φωτογραφία της Λεία Μίζα |
Φωτογραφία: Από τη σελίδα Giorgos M. Orfanos Masterchef 2019 |
Φωτογραφία της Λεία Μίζα |
-Ποιο είναι το μέλλον της γαστρονομίας στην Ελλάδα; Πού πρέπει να δώσουν έμφαση οι Έλληνες chef;
O Γιώργος Ορφανός με την ομάδα του Εστιατορίου Extravaganza |
Τηγανητή πολέντα σε κρούστα από δημητριακά, μαύρο σουσάμι, αρωματισμένη με θυμάρι, σκόρδο και κρέμα παρμεζάνας |
Ήταν εξαιρετικό πιάτο, με αρώματα, υφές, πολύ όμορφα στημένο στο πιάτο! Επίσης το ceviche με γάλα τίγρη πολύ δυνατό… (γάλα τίγρη είναι μείγμα από χυμό εσπεριδοειδή μπλενταρισμένο με πιπέρι και ψίχα από το ψάρι). Αυτές οι γεύσεις με τραβάνε να τις ανακαλύψω!
Ceviche με λάχανο, σταφίδες και γάλα τίγρη με sherry και εσπεριδοειδή |
-Κάνε μία λίστα 5 αγαπημένων σου πραγμάτων από τη Θεσσαλονίκη!
Φωτογραφία της Λεία Μίζα |
Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπος που η αναγνωρισιμότητα δεν τον άλλαξε καθόλου, είναι απλός και προσιτός!
Μπορείτε και εσείς να μαθαίνετε τα νέα του Γιώργου Ορφανού, ακολουθώντας τη σελίδα του στο Instagram https://www.instagram.com/orfanos_g/
Συνέντευξη: Ευγενία Ευθυμιάδου/ thess_del_food